Selecteer een pagina
Troostcoach

Over Linda

Over troostcoaching

Na een ingrijpend verlies – van een dierbare, je gezondheid of bepaalde zekerheden bijvoorbeeld – komt er een periode van rouw. Rouw is een gezonde reactie op verlies. Er zijn grote verschillen in rouwbeleving. Volgens de ‘standaard’ manier rouwen bestaat niet. Er zijn verschillende manieren van verliesverwerking die je allemaal ‘normaal’ zou kunnen noemen. Ieder rouwt op zijn eigen manier. Iedere vorm van rouw die volgt op een verlies is dan ook normaal.

Nu kan het zijn dat je vastloopt in je rouwproces. Dat je even niet meer weet hoe je verder moet. Of dat het lijkt alsof er geen einde aan je verdriet komt. In zo’n geval kan het fijn zijn dat er iemand met je meeloopt, naar je luistert, je ondersteunt bij het integreren van het verlies in jouw leven.

Als rouwcoach begeleid ik je door deze moeilijke tijd. Ik geef je de hulp en ondersteuning die jij nodig hebt bij de verwerking van je verdriet. Je hoeft er niet alleen voor te staan!

 

Troost
Begrip
(H)erkenning
Luisterend oor

Over Linda

Mijn naam is Linda. Ik ben 45 jaar, getrouwd en sinds november 2013 de trotse moeder van onze zoon Siem. In januari 2016 is onze zoon Stijn geboren. Helaas hebben we in dit aardse leven meteen weer afscheid van hem moeten nemen. Het gemis is groot, maar we hebben ondertussen de draad van het leven wel weer opgepakt. Uit het verwerken van dit gemis is het idee geboren om een troostwinkel te beginnen en op een later moment om als troostcoach te werken. Als ervaringsdeskundige loop ik met je mee en bied ik troost. Ik begrijp jou,  ik (h)erken je situatie. Hierdoor kun je laagdrempelig met me praten, ik bied jou een luisterend oor.

Van origine ben ik kraamverzorgende. Daarna heb ik me omgeschoold tot secretaresse. Ik heb een hele tijd als administratief medewerker in de inkoop, customer service en logistiek gewerkt. Handige ervaring als ondernemer! Maar mijn ervaringen als troostcoach haal ik vooral uit mijn eigen verwerkingsproces en uit de opleiding die ik recent heb gevolgd.
In mijn vrije tijd houd ik van fotograferen, handletteren, wandelen, lezen en ik vind het heerlijk om met onze hond, een Basenji, bezig te zijn.

Kom maar

Laat me je troosten

Ik help je weer op weg